volg ons ook op social media
Gratis verzending binnen Nederland
Betaal gemakkelijk met iDeal
Zoek naar een verkooppunt in uw buurt

Retouren

 

Hopelijk ben je helemaal tevreden met je bestelling, zo niet? Je hebt 14 dagen (na ontvangst van de bestelling) de tijd om de bestelling te retourneren.
De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening.

Retourneren

Let op: Indien je een Paywatch hebt besteld, kun je de Paywatch alleen retourneren wanneer deze nog niet is geactiveerd. Is je Paywatch defect en dien je hem terug te sturen? Zorg dan dat de Paywatch is gedeactiveerd.

Stuur het pakket binnen 14 dagen na herroeping naar ons terug. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van jouw retourzending.
Pak het artikel in, voeg het retourformulier ingevuld bij en zorg ervoor dat de artikelen zich niet vrij in het pakket kunnen bewegen, om zo beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Vergeet het bestelnummer niet te vermelden!
Stuur je retourpakket, inclusief het ingevulde retourformulier, op naar onderstaand adres:

Mondaine
Postbus 93
1500 EB Zaandam

Wanneer je een retourzending bij een postkantoor afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed.

Retourformulier Mondaine

Na ontvangst van retourpakket

Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen, beschadigd, of incompleet, dan kunnen wij dit niet accepteren en ontvangt u het artikel wederom retour.

Afhandeling

Vanaf het moment dat je hebt aangegeven de aankoop te willen retouren, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel, het aankoopbedrag aan je terugbetalen.
Wij wachten met terugbetalen, totdat we het product in nieuwstaat hebben ontvangen.

Garantie

Wij hanteren 2 jaar fabrieksgarantie op alle horloges. Bij horloges vallen de band, het glas, de batterij en de kroon buiten de fabrieksgarantie.
Mocht je binnen de garantieperiode over een defect of slecht functionerend artikel beschikken, dan kun je dit ter reparatie aanbieden aan ons Service Center: HSC Nederland.

HSC Nederland
Postbus 93
1500 EB Zaandam
www.hscnederland.nl

Heb je nog vragen? Neem contact op met de klantenservice

Volg ons op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

@MONDAINE_WATCH