PayChip


Exclusief voor ABN AMRO rekeninghouders

24,95

Dit product is op voorraad

Productbeschrijving

Let op! Dit product bevat alleen de PayChip!

PayChip

Let op: je kunt de Mondaine PayChip alleen aan je ABN AMRO rekening koppelen. Je hebt hiervoor dus een rekening nodig bij deze specifieke bank! Wil je precies weten hoe het werkt? Klik dan hier.

Geldigheidsduur van de PayChip

De betaalchip heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Dit betekent dat je kunt betalen met de chip tot 3 jaar na de aanschaf. Ook graag na die periode contactloos blijven betalen? Neem contact met ons op via info@mondaine.nl.

Het merk

The Official Swiss Railways Watch is gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen. De horlogelijn is 30 jaar geleden opgezet onder het merk Mondaine. Het legendarisch ontwerp wordt als stationsklok gebruikt door de SBB, de Swiss Federal Railways. In 1944 creëerde een Zwitsers ingenieur, ontwerper en medewerker van de federale Zwitserse spoorwegen (Hans Hilfiker) de stationsklok. In 1986 maakte het de sprong van het station platform naar de pols. De Mondaine-SBB-collectie is op zijn beurt een gerespecteerd ontwerp op zichzelf geworden en tegenwoordig wordt het beschouwd als één van de “10 Classic Swiss Watch Designs”. Ten slotte is het een echte designklassieker door de unieke wijzerplaat en de wereldberoemde rode secondewijzer met bolletje. Herkenbaar uit duizenden! 

Volg ons op social media!

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties? Hou ons dan ook in de gaten op ons Facebookaccount !

Toon meer Toon minder

Volledige productspecificaties

Productspecificaties

Toon meer Toon minder